Свет Вознемирувачка вест од Србија

Осомичените за убиството го признале делото, телото на малата Данка било фрлено

Малта Данка е убиена, информираше Александар Вучиќ.

Осомичените за убиството го признале делото, телото на малата Данка било фрлено

Српската полиција уапсила две лица осомничени за убиството на малата Данка.

Делото го признале, изјави Вучиќ на вонредната седница на Владата.

„Со какви монстуми си имаме работа“, рече Вучиќ.

-Сега не водат до местото каде е фрлено телото на двегодишното девојче, рече Вучиќ.

Малата Данка исчезна пред 10 дена. Во потрагата по неа, на нозе се крена целиот Балкан.

Сите се надевавме на убави вести, но оваа потрага заврши на најужасниот можен начин.

To top