Свет учениците пратени дома

Дојава за бомба во средно училиште во Словачка

Полицијата во објава на Фејсбук демантираше дека имало експлозија и наведува дека истрагата е во тек.

Дојава за бомба во средно училиште во Словачка

Гимназија во Братислава по електронска пошта била известена за поставена бомба, соопшти полицијата.

Полицијата во објава на Фејсбук демантираше дека имало експлозија и наведува дека истрагата е во тек.

Некои словачки портали претходно објавија дека на учениците не им било дозволено да влезат во училиштето и дека се пратени дома, а закани за бомби добиле и други училишта.

To top