бомба

Пронајдени се 153 резултати на тема „бомба“
Вести

Македонија ќе стане земја на стравот: Неспособни да фатат еден пријавувач на бомби, наместо ученици пред училиштата имаме специјалци (АНАЛИЗА)

Започна во Србија се префрли и во Македонија. Трендот со пријавите за лажни бомби по училиштата не престанува веќе неколку месеци. Наместо...