Скопје поради дефект

Со намален притисок на вода корисниците од Волково

Со намален притисок на вода корисниците од Волково

Поради уличен дефект од Ф – 100мм на ул. „Борис Бојаџиски“ 47 во населба Ѓорче Петров, со намален притисок на вода ќе останат корисниците од Волково.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ Скопје – на отстранување на дефектот ќе се работи од 10:15 часот до негово санирање. 

To top