Скопје

Скопјани дерман немаат од кучињата скитници- вчера искасни уште три лица

Скопјани дерман немаат од кучињата скитници- вчера искасни уште три лица

Уште три лица, во посебни случаи, во текот на вчерашниот ден биле искасни од кучиња скитници.

На 18.05.2024 во 14.12 часот во СВР Скопје, Л.Б.(50) од Скопје пријавил дека на ул.„Костурски Херои“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 18.05.2024 во 18.30 часот во СВР Скопје, В.Ѓ.(52) од Скопје пријавил дека на бул.„Кузман Јосифовски Питу“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 18.05.2024 во 19.30 часот во Полициската станица Гази Баба, А.И.(46) од Скопје пријавила дека на ул.„Благоја Стефковски“ во Скопје била касната од куче скитник.

To top