Скопје ЈП Водовод и канализација - Скопје

Прекин во водоснабдувањето за корисниците на високата зона од населба Автокоманда поради уличен дефект

Прекин во водоснабдувањето за корисниците на високата зона од населба Автокоманда поради уличен дефект

Прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците на високата зона од населба Автокоманда поради уличен дефект на 16-та Македонска Бригада бб (на влезот на Парк Шума), информираа од ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 часот до завршување со санација на дефектот.

To top