Скопје

Поликлиниката „Букурешт“ утре без вода

Поликлиниката „Букурешт“ утре без вода

Поради дефект на приклучна цевка ф-80 мм на Бледски договор бб, без вода утре од 09:00 часот ќе биде поликлиниката „Букурешт“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот, информират од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје.

To top