Скопје ЈП Водовод и канализација- Скопје

Неколку скопски улици денес без вода

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до завршување со санација на дефектот.

Неколку скопски улици денес без вода

Поради уличен дефект на ул. Црноризец Храбар 26б, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од следниве улици: Црноризец Храбар, Гаврил Константиновиќ, Детелин Војвода, Буковиќ, Аврора и трговскиот центар.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до завршување со санација на дефектот.

To top