Скопје РЦУК – СКОПЈЕ

Најава за прекин во водоснабдување

Во периодот од 09.00 часот без вода ќе останат корисниците од бул. Свети Климент Охридски, додадоа во соопштението.

Најава за прекин во водоснабдување

Од ЈП Водовод и Канализација – Скопје, добивме известување дека на ден 04.04.2024 година (четврток) поради дефект во водоводна шахта на бул. Свети Климент Охридски бр.15, соопштија од Регионален Центарза управување со кризи – Скопје.

Во периодот од 09.00 часот без вода ќе останат корисниците од бул. Свети Климент Охридски, додадоа во соопштението.

Имено, потенцираа дека корисниците ќе бидат обезбедени со вода по санацијата на дефектот.

To top