Скопје ЈП Водовод и канализација – Скопје

Најава за прекин на вода во Тафталиџе

Поради дефект во шахта и дефект на приклучна цевка на ул.Хелсинки 26 во населба Тафталиџе, соопштија од претпријатието.

Најава за прекин на вода во Тафталиџе

Од ЈП Водовод и канализација – Скопје известуваат дека на ден 03.04.2024 поради дефект во шахта и дефект на приклучна од Ф-1цол на ул.Хелсинки 26 во населба Тафталиџе.

Истовремено, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Хелсинки, Виенска, Мексичка, Ташкентска, Хаванска и дел од Варшавска, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 часот до санирање на дефектот, стои во соопштението.

To top