Скопје јсп скопје

Можни се технички проблеми при валидирање со мобилен телефон или апликацијата „Скопска“

Можни се технички проблеми при валидирање со мобилен телефон или апликацијата „Скопска“

ЈСП Скопје информира дека поради надградба на системот за наплата која се вршеше во изминативе неколку денови, регистрирани се инцидентни технички проблеми кај одреден број корисници при валидирање со мобилен телефон (185) или мобилната апликација „Скопска“.

ЈСП апелира до сите кои констатирале пропуст при валидирањето и сметаат дека се оштетени, да го пријават случајот на [email protected]

To top