јсп скопје

Пронајдени се 88 резултати на тема „јсп скопје“
Вести

Револтирани патници секојдневно се соочуваат со расипани автобуси, од ЈСП потенцираат дека е нормално да се случат дефекти

„Линијата 71 со крајна дестинација на Скопска Црна Гора и Бањани е целосно нефункционална, автобусите на оваа релација секојдневно...
Вести Скопје

Важно соопштение за сите кои на утрешниот празник Илинден планираат да се возат со автобус

Поради државниот празник Илинден, автобусите од јавниот превоз утре ќе сообраќаат по неделен возен ред. Дежурни ќе бидат три билетарници: Транспортен...
Скопје

ЕДНО ВОЗЕЊЕ ОД СЕПТЕМВРИ: Автобускиот билет ќе биде електронски хартиен со вграден чип, цената и местото за набавка се уште непознати

Од сепември граѓаните, но и туристите ќе може да се снабдат со автобуски билет за едно возење. Цената за овој билет се уште не е одредена...