Скопје ЈП „Водовод и канализација“

Мичурин без вода

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санирање на дефектот. 

Мичурин без вода

Без вода вечерва од  21:15 часот се дел од жителите од населбата Мичурин, лоцирани на улиците „Венјамин Манџуковски“ и „Анастас Митрев“.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради изведување приклучок од Ф-80 милиметри на улица „Венјамин Манџуковски“ 26 во населба Мичурин.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санирање на дефектот. 

To top