Скопје Поради дефект

Гинеколошко-акушерска болница „Чаир“ денес без вода

ЈП Водовод и канализација – Скопје информира дека водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот.

Гинеколошко-акушерска болница „Чаир“ денес без вода

Поради уличен дефект ф-1 на ул. „Дижонска“ 36, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. „Дижонска“, „Кримска“ и „7-ми Јули“, вклучително и Гинеколошко-акушерска болница „Чаир“.

ЈП Водовод и канализација – Скопје информира дека водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот.

To top