Скопје

Делови од Тафталиџе утре без вода

Делови од Тафталиџе утре без вода

Поради двоење во шахта на ул. „Софиска“ бр 13, утре без вода ќе останат корисниците од улиците „Софиска“, „Његошева“, „Копенхагенска“, „Бриселска“, „Гаврил“, „Лесновски“, „Стокхолмска“ и „Петар Драганов“.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје прекинот во снабдувањето со вода ќе биде 09:00 часот до завршување на интервенцијата.

To top