Скопје

Делови од Аеродром, Кисела Вода и Ѓорче Петров денеска ќе останат без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, на ден 23.05.2024 година (четврток), без електрична енергија ќе останат:

Делови од Аеродром, Кисела Вода и Ѓорче Петров денеска ќе останат без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, на ден 23.05.2024 година (четврток), без електрична енергија ќе останат:

-Од 09:00-10:00 часот, корисниците од улиците: 100, 101, 102 и 103 во нас. Волково. (Општина Ѓорче Петров)

-Од 09:00-12:00 часот, корисниците од дел од ул. „Иван Хаџи Николов“ во нас. Драчево. (Општина Кисела Вода)

-Од 09:00-15:00 часот, корисниците од ул. „Гаврил Константиновиќ“ во нас. Лисиче. (Општина Аеродром)

To top