Скопје Водовод и канализација

Дел од скопската населба Криви Дол без вода

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со работните активности. 

Дел од скопската населба Криви Дол без вода

Без вода денеска од 16:30 часот се корисниците од населбата Криви Дол.

Како што информира Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради дефект на приклучна водоводна цевка од ф 1цол на ул.„Скупи“ бр.3а.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со работните активности.  (МИА)

To top