Скопје Шуто Оризари

Дел од Скопје ќе остане без вода

Водоснбдувањето ќе биде прекинато од 08:00 часот до завршување на интервенцијата.

Дел од Скопје ќе остане без вода

На ден 15.04.2024  поради уличен дефект од ф 100мм на бул. „Македонско-Косовска Бригада“ бр 36, н.м Шуто Оризари, без вода ќе останат корисниците од ул 4, ул 6, ул 8, ул 17, ул 19.

Водоснбдувањето ќе биде прекинато од 08:00 часот до завршување на интервенцијата.

To top