Скопје Водовод

Дел од Скопје ќе остане без вода

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 16:10 часот до завршување на работните активности.

Дел од Скопје ќе остане без вода

На ден 21.05.2024 поради предизвикан уличен дефект на водоводна цевка Ф 5/4“од страна на изведувачот Доган Фриго Дооел Скопје на улица „Борис Трајковски“ 9.

Со прекинато водоснабдување ќе бидат дел од корисниците на улицата „Борис Трајковски“ и дел од улицата „Христо Татарчев“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 16:10 часот до завршување на работните активности.

To top