Скопје

Дел од општина Карпош утре без вода

Дел од општина Карпош утре без вода

Поради изведување на водоводен приклучок со пречник од 150 милиметри на улицата „Ристо Равановски“ бр.12 утре од 9:00 часот без вода ќе останат корисниците од улиците „Ристо Равановски“ и „Атинска“ во општина Карпош.

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје, корисниците ќе бидат без водоснабдување се додека екипите на ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје не завршат со активностите за изведување на водоводниот приклучок.

To top