Скопје ЈП „Водовод и канализација“- Скопје

Дел од општина Бутел без вода

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санирање на дефектот.

Дел од општина Бутел без вода

Без вода денеска од 12:15 часот се дел од корисниците лоцирани на улиците „Иван Манолев 219“ и „Алпи“ во општина Бутел.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ -Скопје, прекинот е поради дефект на приклучна цевка на улица „Иван Манолев“ 219.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санирање на дефектот.

To top