Скопје На ден 08.12.2023 година

Дел од Кисела Вода утре ќе остане без струја

Улиците се во општина Кисела Вода.

Дел од Кисела Вода утре ќе остане без струја

Од ЕВН Македонија известуваат дека на ден 08.12.2023 година (петок) без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул.Антон Попов, дел од ул.Доситеј Обрадовиќ, ул.Дичо Петров, дел од ул.Димо Хаџидимов (кај „Шампионче“), дел од ул.Мишко Михајловски.

Улиците се во општина Кисела Вода.

To top