Скопје

Дел од Глумово без вода

Дел од Глумово без вода

Поради дефект на водоводната мрежа на патот кон Матка, без вода од 13:00 часот се дел од корисниците од Глумово, соопшти Водовод и канализација – Скопје.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санирањето на дефектот.

To top