Скопје

Без вода жителите од улиците „Востаничка“ и „Св.Наум Охридски“

Без вода жителите од улиците „Востаничка“ и „Св.Наум Охридски“

Без вода денеска од 9:30 часот се дел од корисниците лоцирани на улиците „Св.Наум Охридски“ број 48 и „Востаничка“.

Како што информира ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради дефект на улицата „Св.Наум Охридски“ број 48.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санирање на дефектот.

To top