Скопје ЈП „Водовод и канализација“ - Скопје

Без вода улиците „Ќемал Сејфул“ и „Џон Кенеди“

Корисниците ќе бидат без вода до санација на дефектот.

Без вода улиците „Ќемал Сејфул“ и „Џон Кенеди“

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје известува дека, од 11:20 часот, без вода ќе бидат корисниците од улиците „Ќемал Сејфул“ и „Џон Кенеди“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато поради дефект во шахта на улица „Ќемал Сејфул“.

Корисниците ќе бидат без вода до санација на дефектот.

To top