Скопје ЈП „Водовод и канализација“ - Скопје

Без вода улицата „Венијамин Мачуковски“

Корисниците ќе немаат вода до завршување со санација на дефектот, соопштија од претпријатието.

Без вода улицата „Венијамин Мачуковски“

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје известува дека денеска, од 10:45 часот, без вода ќе бидат корисниците на улицата „Венијамин Мачуковски“, а со намален притисок ќе бидат улиците „Петар Ацев“ и „Пандил Шишков’.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато поради промена на шибер вентил ф-80 мм на ул. „Венијамин Мачуковски“ 19.

Корисниците ќе немаат вода до завршување со санација на дефектот.

To top