Скопје

Без вода улица во Батинци

Без вода улица во Батинци

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради уличен дефект на ул. 3 /50 с.Батинци, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 14:00 часот до завршување со санација на дефектот.

To top