Скопје ЈП Водовод и канализација- Скопје

Без вода улица „Фуштанска“

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до завршување со санација на дефектот.

Без вода улица „Фуштанска“

Поради уличен дефект на ул. Фуштанска 108, денес прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица, информираат од ЈП Водовод и канализација- Скопје.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до завршување со санација на дефектот.

To top