Скопје

Без вода поголем дел од населбата Драчево

Без вода поголем дел од населбата Драчево

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје известува дека денеска, од 10:00 часот, без вода ќе бидат поголем дел од населба Драчево, односно околните улици.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато поради дефект на затворач од 200 мм на улицата „Иван Хаџи Николов“ 69 (крстосница со Методија Патчев).

Корисниците ќе бидат без вода со санација на дефектот.

To top