Скопје од 08:30 часот

Без вода неколку улици во Карпош

Без вода неколку улици во Карпош

JП „Водовод и канализација“ – Скопје известува дека денеска, од 08:30 часот, без вода ќе бидат улиците „Копенхгагенска“, „Софиска“, „Бриселска“, „Његошева“, „Петар Драганов“ и „Стокхолмска“ во општина Крпош.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато поради изведување на водоводен приклучок ф 100 мм на ул.„Копенхагенска“ бр.2.

To top