Скопје Поради промена на вентил

Без вода Матка, Шишево, Глумово и Арнакиа

Прекинот во водоснабдувањето ќе таре до завршување со работите, информира ЈП Водовод и канализација Скопје.

Без вода Матка, Шишево, Глумово и Арнакиа

Поради промена на вентил, без вода од 10:00 часот се корисниците од селата Матка, Шишево, Глумово и Арнакиа.

Прекинот во водоснабдувањето ќе таре до завршување со работите, информира ЈП Водовод и канализација Скопје.

To top