Скопје поради дефект

Без вода делови од Бардовци

Без вода делови од Бардовци

Поради уличен дефект на ул. „6 / Бардовци“, во близина на црквата , прекин во снабдувањето со вода ќе имаат корисниците од ул. „6“ и ул. „8“ во н.м. Бардовци.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:40 часот до завршување со санација на дефектот.

To top