Скопје

Без вода дел од Скопје Север и Кисела Вода

Без вода дел од Скопје Север и Кисела Вода

Поради уличен дефект ф 80мм, без вода од 09:30 часот се корисниците на улица „Босна Херцеговина“ во Скопје Север и на улица „Антон Попов“ во Кисела Вода соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санакција на дефектите.

To top