Скопје ЈП Водовод и канализација – Скопје

Без вода дел од Припор

Со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од улица Христо Татарчев крак 14. од 09:00 часот до завршување на дефектот, известуваат од претпријатието.

Без вода дел од Припор

Од ЈП Водовод и канализација – Скопје, известуваат дека на ден 18.04.2024 година поради дефект на приклучна водоводна цевка Ф 1“ без вода ќе биде ул. Христо Татарчев крак 14, бр.116 Припор.

Со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од улица Христо Татарчев крак 14. од 09:00 часот до завршување на дефектот, известуваат од претпријатието.

To top