Скопје ЈП Водовод и канализација

Без вода дел од корисниците на улицата „Сердарот“ во Карпош

Без вода дел од корисниците на улицата „Сердарот“ во Карпош

Поради уличен дефект ф-100 мм на ул. Сердарот бб (во близина на игралиштето), денеска ќе биде прекинато водоснабдување за корисниците на дел од таа улица, во Општина Карпош.

Како што известува ЈП Водовод и канализација, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:15 часот до завршување со санација на дефектот.

To top