Скопје

Без вода дел од корисниците на Трета македонска бригада“

Без вода дел од корисниците на Трета македонска бригада“

Поради уличен дефект, без вода пд 12:30 часот се корисниците на дел од улица „Трета македонска бригада“, од бр.2 до бр.118, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санација на дефектот.

To top