Скопје водоснабдувањето ќе биде прекинато од 7 часот

Без вода дел од корисниците на бул. „Јане Сандански“ и ул. „Бојмија“

Поради уличен дефект на водоводна цевка Ф150мм на бул. „Јане Сандански“ бр. 110, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од бул. „Јане Сандански“, од број 48 до 118, и улицата „Боемија“ во општина Аеродром.

Без вода дел од корисниците на бул. „Јане Сандански“ и ул. „Бојмија“

Поради уличен дефект на водоводна цевка Ф150мм на бул. „Јане Сандански“ бр. 110, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од бул. „Јане Сандански“, од број 48 до 118, и улицата „Боемија“ во општина Аеродром.

ЈП Водовод и канализација – Скопје информира дека водоснабдувањето ќе биде прекинато од 7 часот до отстранување на дефектот.

To top