Скопје ЈП Водовод и канализација- Скопје

Без вода дел од Батинци

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот.

Без вода дел од Батинци

Поради уличен дефект ф-100 мм на ул.3 бр.25 во Батинци, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот.

To top