Скопје технички интервенции во електродистрибутивната мрежа

Без струја дел од Карпош

Без струја денеска од 11:30 до 15:00 часот ќе бидат дел од корисниците од улицата „Струшка“ од бр. 1 до бр.15 во општина Карпош.

Без струја дел од Карпош

Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради планирани технички интервенции во електродистрибутивната мрежа.

To top