Скопје ЈП Водовод и канализација - Скопје

Батинци и Љубош без вода

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:25 часот до завршување со санација на дефектот.

Батинци и Љубош без вода

Поради уличен дефект ф-100 на ул.10/бб Батинци, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Батинци и Љубош.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:25 часот до завршување со санација на дефектот.

To top