Република

Стефковски за 8-ми Март помеѓу пензионерките од Гази Баба

Градоначалникот на Гази Баба денеска беше меѓу пензионерките во Гази Баба по повод Денот на жената осми март.

Стефковски за 8-ми Март помеѓу пензионерките од Гази Баба

„❤️Ден посветен на нашите мајки, баби, сопруги, сестри.. Ден за сите жени‼️

🙌Мојата грижа и внимание ја посветив на жените пензионерки кои се сместени во пензионерскиот дом во Автокоманда.

🌷Грижата кон жените треба да биде постојана и да трае секој ден од годината.

👇Да не постоеле нашите мајки, немало да постоиме ниту ние денес!

✌️Драги мои пријателки, бидете ми здрави, живи, среќни и весели уште многу години, стои во неговиот пост на Фејсбук.

To top