Република

Ристески: Централното градско подрачје добива ново сообраќајно решение

Централното градско подрачје добива ново сообраќајно решение, со што ќе се зголеми безбедноста на учесниците во сообраќајот! , пишува на Фејсбук градоначалникот на Македонски Брод Жарко Ристески.

Ристески: Централното градско подрачје добива ново сообраќајно решение

Увид во градежните активности на булеварот “Маршал Тито”!

Централното градско подрачје добива ново сообраќајно решение, со што ќе се зголеми безбедноста на учесниците во сообраќајот!

Продолжуваме……

To top