Република Село Брест

Во Македонски Брод се решава дводеценискиот проблем, градоначалникот на терен

-Тоа претставуваше горлив проблем на граѓаните. Ветено – Реализирано, велат од општината.

Во Македонски Брод се решава дводеценискиот проблем, градоначалникот на терен

Општина Македонски Брод започна со решавање на дводеценискиот проблем во село Брест.

Денес градоначалникот Жарко Ристески заедно со стручните служби изврши увид во градежните активности за доизградба на фекална канализација во с.Брест.

-Тоа претставуваше горлив проблем на граѓаните. Ветено – Реализирано, велат од општината.

To top