Регион невреме

Вонредна состојба во Нови Пазар по вчерашното невреме (ВИДЕО)

По вчерашното невреме, ситуацијата во Нови Пазар полека се смирува. Водостојот на реките опаѓа.

Вонредна состојба во Нови Пазар по вчерашното невреме (ВИДЕО)

По вчерашното невреме, ситуацијата во Нови Пазар полека се смирува. Водостојот на реките опаѓа.

Штабот за вонредни ситуации на Нови Пазар синоќа прогласи вонредна состојба на територијата на овој град, поради штетите предизвикани од големо количество врнежи пропратени со силен град, со големина на орев.

To top