Македонија хуманитарна акција

Зоран Коцевски се приклучи на хуманитарната акција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ.

Со огромно задоволство денес се приклучив на хуманитарната акција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ ,,Важно е! Донирај – Подари радост!”. Напиша на својот Фејсбук профил пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Зоран Коцевски.

Зоран Коцевски се приклучи на хуманитарната акција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ.

Со огромно задоволство денес се приклучив на хуманитарната акција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ ,,Важно е! Донирај – Подари радост!”. Напиша на својот Фејсбук профил пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Зоран Коцевски.

Најнови вести од Македонија

To top