Зоран Коцевски

Пронајдени се 3 резултати на тема „Зоран Коцевски“
Скопје

Коцевски: Градоначалникот на Гази Баба наместо да ги решава проблемите на граѓаните, си зема улога на полиција и штити партиски цели по секоја цена

Општина Гази Баба станува пример како владее СДСМ преку кршење на законите и брутален партиски режим. ОК на ВМРО-ДПМНЕ Гази Баба најостро...