Македонија Реакција

ВМРО-ДПМНЕ: Срамно е што СДС е против покачување на пензии, а зошто Скопје нема бесплатен превоз СДС нека си ја праша Арсовска

СДС ем не ги крева пензиите, ем е против кога ВМРО-ДПМНЕ ќе најави дека ќе ги покачи, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Срамно е што СДС е против покачување на пензии, а зошто Скопје нема бесплатен превоз СДС нека си ја праша Арсовска

-Срамно е што се против покачување на пензиите на пензионерите кои ги дотераа на питачки стап. Од друга страна зошто во Скопје нема бесплатен превоз за тоа најдобро нека си ја прашаат Арсовска, на која, заедно со Левица и ДУИ и ги гласаат сите програми, стои во партиската реакција.

Најнови вести од Македонија

To top