Македонија ИЗБОРИ 2024

ВМРО-ДПМНЕ со голем завршен митинг вечерва во Прилеп

ВМРО-ДПМНЕ со голем завршен митинг вечерва во Прилеп

По повод завршување на кампањите за претседателски и парламентарни избори, ВМРО-ДПМНЕ денеска завршува со голем народен митинг од општина Прилеп во 20:30 часот на Градскиот плоштад.

Свое обраќање ќе имаат:

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ;
Гордана Силјановска Давкова, кандидат за претседател на Република Македонија;
Александар Николоски, носител на ИЕ 4;
Дејан Проданоски, кандидат за пратеник;
Петар Ристески, кандидат за пратеник;
Билјана Кузманоска, кандидат за пратеник;
Никола Златески, кандидат за пратеник.

Најнови вести од Македонија

To top