Македонија лидерска средба

Власта бара изборите да бидат одвоени

Власта бара одвоени избори, извори од лидерската средба за Курир велат дека ставот на СДСМ и ДУИ е претседателските и парламентарните избори да бидат одвоени.

Власта бара изборите да бидат одвоени

Власта бара одвоени избори, извори од лидерската средба за Курир велат дека ставот на СДСМ и ДУИ е претседателските и парламентарните избори да бидат одвоени.

Според сите анализи кои беа направени во минатото, но и членови и функционери на СДСМ велат дека ваквиот потег ќе биде дополнителен трошок кој ќе го платат граѓаните.

Од опозициската ВМРО-ДПМНЕ се уште се на ставот дека изборите треба да се оддржат во ист термин.

Најнови вести од Македонија

To top