Македонија

ВИДЕО: Крајно конфузен и нелогичен настап на вицепремиерот Фатмир Битиќи

Вицепремиерот за економија Фатмир Битиќи се ,,изгуби” на интервјуто во емисијата 360 степени која се емитува на МТВ.

ВИДЕО: Крајно конфузен и нелогичен настап на вицепремиерот Фатмир Битиќи

Во еден момент збунет од обидот на Битиќи да го злоупотреби во одбрана на своите тези водителот Васко Поппетрески побара вицепремиерот да не му става зборови во уста.

Битиќи е збунет и конфузен во текот на целото интервју, но од околу 26 до 30 минута се случува моментот кога Попетревски бара вицепремиерот да не му става зборови во уста.

Најнови вести од Македонија

To top